Tarife


Tarife
Sedinta Durata (minute) Tarif fizic (RON) Tarif online (RON)
 Psihoterapie individuala 50 230 200
Psihoterapia pune accentul pe interventie, tratament si reconstructie a personalitatii. Scopul principal este de restructurare a personalitatii clientului in vederea modificarii reactiilor, emotiilor, comportamentelor, gandurilor distructive si dezadaptative care impacteaza viata clientului in mod negativ.
 Consiliere psihologica si dezvoltare personala 50 230 200
Este centrata pe o problema sau un obiectiv anume si este o interventie de durata scurta sau medie. Exemple de situatii in care poate fi utila: pentru autocunoastere, situatii de stres, imbunatatirea calitatii vietii, ajutor in luarea deciziilor, cresterea stimei de sine, optimizare si dezvoltare personala. (psihologie pozitiva/coaching psihologic)
 Evaluare psihologica 60 300 250
Evaluare psihologica, clinica. Stabilirea psihodiagnosticului. Consta in eliberarea avizelor si rapoartelor psihologice, aplicarea chestionarelor sau testelor psihologice si comunicarea rezultatelor.
 Psihoterapie de cuplu 50 280 250
Psihoterapia de cuplu pune accentul pe identificarea obiectivelor sau problemelor care apar in dinamica de cuplu (dar si a radacinilor lor), descoperirea tiparelor de comportament conflictuale, pe aflarea nevoilor care momentan nu sunt indeplinite, imbunatatirea comunicarii si descoperirea de tehnici care pot consolida relatia de cuplu
 Psihoterapie/consiliere psihologica de grup 90 * *
Ajuta clientii sa dezvolte abilitati de comunicare si socializare, sa invete cum sa isi exprime problemele intr-un cadru restrans si nu in ultimul rand sa devina constienti de ceea ce simt prin ascultarea unor probleme similare descrise de cei din grup (rezonare).
*Tariful va fi discutat in functie de numarul de persoane (minim 3) Sedintele se pot tine atat in limba romana cat si in limba engleza (pentru limba engleza tariful este 300 RON/sedinta).

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙